+323 3313 323

Aanvullende diensten

Onze aanvullende diensten helpen u om de kwalitatief hoogwaardige apparatuur en software optimaal te gebruiken.

Icoontje onderhoud

Onderhoud & reparatie
Jaarlijkse controle, onderhoud en kalibratie van uw apparatuur is essentieel. Zo voorkomt u storingen, functioneert uw apparatuur optimaal en bespaart u kosten. Asicon heeft de expertise voor het onderhouden, repareren en kalibreren van Teledyne Odom sounders, sound velocity sensoren en Sequoia Scientific instrumenten

Icoontje Support

Support
Naast het leveren van hoogwaardige apparatuur bieden wij u ook technische ondersteuning. Voor al uw vragen kunt u rechtstreeks een beroep doen op ons vakkundige supportteam, met kennis van zowel producten als toepassingen. Ook biedt Asicon een uitgebreid programma aan cursussen en trainingen.

Icoontje Verhuur

Verhuur
Heeft u voor uw project specialistische apparatuur nodig? Is uw eigen apparatuur in onderhoud of heeft u tijdelijk extra instrumenten nodig? Geen probleem, Asicon heeft een uitgebreide verhuurpool. Wij bieden u een complete set waarmee u direct aan de slag kunt.

Icoontje Servicepakket Servicepakket
Alle aanvullende diensten kunnen in een persoonlijk Servicepakket ondergebracht worden. Het Servicepakket biedt u zekerheid in goed onderhouden en betrouwbare instrumenten. De zorg en het onderhoud van uw apparatuur wordt geheel door ons verzorgd.